Roksan Gerenommeerde Britse topkwaliteit!

logo RoksanHet gerenommeerde Roksan is één van de iconische Britse audiofabrikanten. Het bedrijf bestaat al ruim 30 jaar en maakt al jarenlang topkwaliteit audio. Van platenspelers en cd spelers tot versterkers en luidsprekers. In onze showroom staat een greep uit hun collectie opgesteld.

Xerxes 20 plus draaitafel

Roksan Xerxes 20 Plus

De eerste Xerxes draaitafel stamt al uit 1985 en is jaar in, jaar uit verbeterd. Met als resultaat de 20 Plus. De draaitafel is zeer fraai afgewerkt en verkrijgbaar in de hoogglans kleuren: zwart, rood (Rosewood), hout (Maple) en wit.

Wow & Flutter < 0.02%
Rumble < -80dB
Afmetingen 450 x 370 x 115mm
Gewicht 12 Kg

M2 serie

Deze serie bestaat uit een cd speler en een geïntegreerde versterker. De M2 geïntegreerde versterker was in 2010 ‘What Hifi Sound & Vision product of the year’ winnaar. In de M2 cd speler wordt een printplaat uit één stuk toegepast, een ontkoppeld loopwerk en eigen voedingen voor de analoge filters en eindtrappen. Het dynamisch oplossend vermogen van de cd speler is zeer hoog en laat met gemak zowel de zachtste als de hardste passages in de muziek horen. Deze set klinkt zeer muzikaal!

Roksan M2 set

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

€2.439

5 lijn & tape RCA vergulde ingangen

85 W in 8 Ω en 125 W in 4 Ω

SNR: 108 dBa (ref. 500 mV)

432 x 330 x 70 (B x D x H) mm

gewicht: 10 kg netto

 

in zilver en zwart verkrijgbaar

€2.439

RCA en XLR vergulde uitgangen

coax, AES/EBU en Toslink digitaal uit

SNR: 105 dB

432 x 330 x 70 (B x D x H) mm

gewicht: 7 kg netto

 

in zilver en zwart verkrijgbaar

Darius S1 monitors

Darius S1 monitorsDeze zeer mooi gebouwde vloerstaanders blinken uit in dynamiek, een uitgebalanceerd midden-bereik en een overtuigende laag weergave. De S1 is een twee-weg design: het bestaat uit een zeer snelle aluminium ribbon tweeter (Aurum Cantus G2N) met een ‘custom-made’ 13-cm mid/bass driver. Aan de achterzijde zitten twee basreflexpoorten. Dit heeft als voordeel dat het laag dieper gaat en een mooier verloop heeft naar het middengebied. De Darius is leverbaar in hoogglans zwart en wit.

De monitor is door Alpha Audio zeer positief gerecenseerd.

Ga verder naar:

Home

Portfolio

Computeraudio

Ripservice

Sets

Webshop

Occasions

Contact