PSB Betaalbaar en stijlvol

PSB hoofdtelefoons

Wij zijn superblij met onze Grado hoofdtelefoons, deze in combinatie met een goede hoofdtelefoon-voorversterker is grandioos. Het enige minpuntje, voornamelijk opgemerkt door de jongere generatie, is het ontbreken van trendy kleuren. Na een speurtocht zijn we uitgekomen bij PSB. Zij zijn in staat om én een goedklinkende hoofdtelefoon én een leuk uitziend model (nee, niet het meisje op de foto) uit te brengen!

Er zijn momenteel twee modellen leverbaar; de M4U 1 (grijs, zwart en rood) en het model met Active Noise Cancelling de M4U 2.

PSB actieve desktopspeakers

De Alpha PS1 is een kleine desktopluidspreker, die ontworpen is op basis van de kennis die PSB in de afgelopen jaren heeft verkregen door gebruik te maken van de de onderzoeken van het Canadese National Research Council. Het geluid is hierdoor vloeiend en verfijnd met een mooie bassweergave. De PS1 kan je bovendien combineren met de bijpassende subwoofer (binnenkort leverbaar); de volumeregeling op de PS1 regelt meteen ook het volume van de aangesloten subwoofer. Deze actieve desktopluidspreker kan je aansluiten op je laptop, (spel)computer, tablet of smartphone. Als je een draadloos systeem wilt opbouwen kun je op de Alpha PS1 combineren met een Apple Airport Express. Als extra heeft de Alpha PS1 een USB power port voor het opladen van tablets/smartphones. De speaker is hier te bestellen.

PSB Alpha PS1 met iPhone 450x300

Ga verder naar:

Home

Portfolio

Computeraudio

Ripservice

Sets

Occasions

Contact