HRT

streaming producten

High Resolution Technologies maakt mooie kleine apparaten als de iStreamer en de Music Streamer II+, die bekend staan om haar muzikaliteit en aantrekkelijke prijs. Met de iStreamer kun je een iPad of iPhone op een hoogwaardige manier op je bestaande installatie aansluiten. En de Music Streamer II+ kan je het best omschrijven als een kwalitatief hoogstaande externe geluidskaart.

Je kunt de verschillende modellen hier zien en bestellen.

HRT microStreamer USB geluidskaart

De microStreamer van HRT is een extreem goedklinkende externe USB geluidskaart. De HRT microStreamer moet worden aangesloten op de USB uitgang van uw computer, laptop of tablet. Op de uitgang wordt een hoofdtelefoon of uw audiosysteem aangesloten. De microStreamer ziet er prachtig uit, de behuizing is gemaakt van machinaal gefreesd aluminium, waardoor de streamer erg sterk is.

LEDjes geven de samplefrequentie en de status van het mute circuit aan. De voeding krijgt de HRT uit de USB poort en na het aansluiten werkt de streamer meteen. De microStreamer stuurt de computer en niet andersom, dit geeft een belangrijke onderdrukking van jitter. Jitter is een effect wat nadelige gevolgen heeft op de overdracht van digitale signalen. De HRT heeft een analoge volumeregeling, waardoor de resolutie niet kan worden aangetast. De microStreamer kan hier besteld worden.

HRT-microStreamer-600x400

Ga verder naar:

Home

Portfolio

Computeraudio

Ripservice

Sets

Webshop

Occasions

Contact